University of Navarra International Case Competition 2015 | Prvo mesto na svetskom takmičenju

Studenti beogradskog Fakulteta organizacionih nauka osvojili su prvo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja održanom u Španiji, u konkurenciji 80 studenata sa 16 najboljih univerziteta iz 11 zemalja. Ekipu Fakulteta organizacionih nauka činili su: Maša Sretenović, Katarina Mirković, Ivana Ilić i Lazar Đelić, članovi Case Study Club-a.

Svetsko takmičenje u Španiji se održalo po treći put, a domaćin je bila Škola ekonomije i biznisa. Studenti su kao pobedničko rešenje predložili dve strategije: poboljšanje prodaje na tržištu Španije repozicioniranjem ciljne grupe kao i izvoz na tržište Kine sa biznis planom za narednih pet godina.

Rešenja su prezentovali kompetentnom žiriju iz prakse koji je postavljao dodatna pitanja studentima. Drugo mesto osvojili su studenti iz SAD-a, a treće akademci sa Tajlanda.

Studenti Fakulteta organizacionih nauka su pohvaljeni za odlične prezentacione veštine, energiju, timski rad, strateški pristup u razumevanju tržišta i industrija i odlično argumentovanje predloženih rešenja.

 

Ovim putem se zahvaljujemo Radio-televiziji Srbije i Radio-televiziji Vojvodine na prepoznatom uspehu naših studenata.

Članovi Case Study Club-a na University of Navarra International Case Competition-u