BBICC

Belgrade Business International Case Competition (BBICC) je internacionalno studentsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja u organizaciji Case Study Club-a. Prvi put je održano 2013. godine, a kao jedan od ciljeva programa organizatori su istakli približavanje značaja praktičnog znanja i vannastavnih aktivnosti studentima.
Svake godine Srbija i Univerzitet u Beogradu ugosti takmičare iz 20 visoko rangiranih svetskih biznis škola i univerziteta sa svih kontinanata. Svoja rešenja prezentuju priznatom žiriju iz poslovnog sveta Srbije, koji čini top menadžment kompanija iz različitih industrija i veoma uspešnih domaćih i inostranih kompanija.
Sudeći po rangiranju Univerziteta u Oklandu, jednog od utemeljivača metodologije studije slučaja, BBICC je rangiran u top 10 najboljih takmičenja menadžment konsalting karaktera na svetu i stoji rame uz rame sa onima iza kojih stoje ustanove poput Nacionalnog Univerziteta u Singapuru, Kopenhagen biznis škole, Univerziteta u Melburnu, itd. Takođe, BBICC je jedino ovakvo takmičenje u celoj jugoistočnoj Evropi.
Iako je takmičarski deo zauzima najveći deo agende BBICC takmičenja, učesnici imaju priliku da, kroz razne društvene aktivnosti, upoznaju Beograd i srpsku tradiciju, kulturu i običaje.

Strateški i ostali partneri