Creative Shock 2014 | Prvo mesto na svetskom takmičenju

Studenti Case Study Club-a sa Fakulteta organizacionih nauka: Iva Mišović, Đorđe Petrović, Nikola Šurlan i Stefan Milić pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović osvojili su prvo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja Creative Shock 2014 u Litvaniji. Takmičenje je organizovala ISM Studentska Asocijacija i ISM Univerzitet menadžmenta i ekonomije, a učestvovalo je  175 timova sa 125 univerziteta.

U preliminarnoj rundi studenti su imali dva zadatka: rešavanje studije slučaja – predlog marketing strategije fiktivne tekstilne kompanije „Mother Africa Sewing“ iz Afrike za tržište Evrope i predlog gerila marketing kampanje u vidu video materijala za nevladinu organizaciju Otrā Elpa iz Rige koja pomaže siromašnom stanovništu da obezbedi nameštaj u domovima. U finalnom delu takmičenja, koje je održano od 05. do 7. decembra 2014. godine, najboljih 5 timova su imali zadatak da reše studiju slučaja za 12 sati i prezentuju svoje rešenje članovima žirija. Tim Fakulteta organizacionih nauka imao je najbolje rešenje, nakon čega je i nagrađen prvim mestom.

 

Ovim putem se zahvaljujemo Blic – u na ovoj objavi, jer je na taj način ukazao na trud i izvanredan uspeh naših takmičara.

Članovi Case Study Club-a na Creatve Shock takmičenju