Belgrade Business International Case Competition 2015 | Treće mesto na svetskom takmičenju

Takmičenje Belgrade Business International Case Competition (BBICC), održano je po treći put u martu 2015. godine, u Beogradu. Iza ovog projekta stajali su studenti Fakulteta organizacionih nauka, a jedan deo studenata činio je i tim koji je na takmičenju predstavljao Univerzitet u Beogradu.

Kompanija Schneider Electric, kao premium partner trećeg globalnog studentskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja u Jugoistočnoj Evropi, studentima je zadala studiju slučaja koja je imala dva zadatka. Prvi se odnosio na podizanje svesti o brendu proizvoda Unica, dok je drugi zadatak bio usmeren na povećanje prodaje brenda Unica.

Tim koji je ove godine pobedio na Belgrade Business International Case Competition-u jeste Hong Kong University of Science and Technology. Drugoplasirani je tim dolazi sa Wharton School of the University of Pennsylvania, dok je treće mesto pripalo beogradskom timu, sa Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Članovi tima koji su predstavljali Fakultet organizacionih nauka su: Ivana Ilić, Nikola Šurlan, Đorđe Petrović i Ivan Devedžić pod mentorstvom Ane Ivanović.

 

Zahvaljujemo se portalu „Urban Bug“ na ovoj objavi, jer ukazuje na značaj ovakvog takmičenja i prepoznaje uspeh koji su naši takmičari ostvarili.

Učesnici Belgrade Business International Case Competition-a