O nama

logo-bcasee-XL

Business Case Association Southeast Europe je najveće udruženje konsalting profesionalaca, industrijskih eksperata i studenata u Jugoistočnoj Evropi, koji istražuju i koriste metodu studije slučaja kao akademsku i profesionalnu disciplinu za rešavanje svakodnevnih problema i izazova u poslovanju.

Ko čini našu zajednicu

Konsalting profesionalci

300+

Više od 300 konsalting profesionalaca svojim stečenim znanjem i iskustvom u okviru naše zajednice dorpinose uspehu različitih vodećih svetskih kompanija svih industrija, kao i malim preduzećima i start-upovima.

Industrijski eksperti

300+

Više od 300 industrijshkih eksperata svojim stečenim znanjem i iskustvom u okviru naše zajednice dorpinose uspehu različitih vodećih svetskih kompanija svih industrija, kao i malim preduzećima i start-upovima.

Studenti

130+

Naša zajednica broji više od 130 aktivnih članova, studenata različitih godina i smerova Fakulteta organizacionih nauka, koji učestvuju u radu i aktivnostima, kao i na različitim takmičenjima i projektima.

Vrednosti

Performanse

Duh visokih performansi

Case Study Club, nekoliko godina unazad neguje imidž organizacije koja održava kvalitet i ekskluzivnost edukacija i menotrstva koji uživaju članovi naše organizacije, a koji se kasnije odražava i na njihove performanse.

Entuzijazam

Entuzijazam

Motivacija i želja za radom naših članova uvek je bila na visokom nivou, a taj entuzijazam rezultat je orijentosanosti ka članovima i njihovom ličnom razvoju. Entuzijazam je nešto što svaki naš član gaji u sebi, ali i entuzijazam je i taj koji svi zajedno kao tim stvaramo.

Profesinalizam

Profesionalizam

Profesionalizam je vrednost koja se neguje od samog osnivanja organizacije. Naši članovi u svim formalnim prilikama održavaju profesionalan pristup po kom Case Study Club postaje sve prepoznatljivi, kako nacionalno, tako i u svetu.

Umrežavanje

Umrežavanje

Kako je Case Study Club orijentisan ka članovima, umrežavanje je vrednost koja njima daje odskočnu dasku na tržištu rada. Pored odlične međusobne interkcije među članovima, Case Study Club pruža priliku za sticanje svetskih poznanstava koja su uvek neprocenjiva.

Istrajnost

Istrajnost

U cilju postizanja visokih rezultata, članovi Case Study Club-a su veoma posvećeni radu i učenju, i veoma često upravo ta istrajnost bude ono po čemu se naša organizacija izdvaja od ostalih i ono na šta su svi naši članovi posebno ponosni.

Vrednosti Case Study Club-a

Globalna orijentacija

Pored regionalnih takmičenja, naši članovi često su deo prestižnih svetskih takmičenja, a Case Study Club u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka organizuje i svetkso takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja Belgrade Business International Case Competition.

Partneri

Osnivački partneri zajednice

Upravni odbor

Upravni odbor zajednice