Carleton International Case Competition (RO/CA) 2021. Rotterdam| Treće mesto na svetskom takmičenju

Članovi kluba: Miloš Mihajlija, Tamara Đorđević, Mina Petrović i Milica Đerić, pod mentrostvom prof. Dr Slavice Cicvarić Kostić i prof. dr Vesne Damnjanović osvojili su treće mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja Rotterdam / Carleton International Case Competition 2021, koje je održano u periodu od 24. do 30. oktobra 2021. godine u organizaciji Univerziteta Karlton iz Kanade.

Takmičari su kroz šest dana rešavali tri različite studije slučaja iz različitih industrija. Prva studija slučaja koju su naši studenti rešavali i u okviru koje su najbolje prikazali svoje znanje i veštine je studija slučaja kompanije Bridgehead Coffee., lanac kafeterija i prodavnica kafe iz Otave, glavnog grada Kanade, okrenut održivom razvoju i negovanju lokalne zajednice.

Cilj studije slučaja je bio dređivanje strategije i plana širenja poslovanja vodeći računa o ciljnoj grupi potrošača, odgovornosti prema lokalnoj zajednici i snabdevačima i ekološkim uticajima.

Tim je bio pohvaljen za precizno definisanje problema, kreativno rešenje i dobro razrađenu strategiju širenja poslovanja, koja je definisana i predstavljena u kontekstu održivog razvoja i u skladu sa ciljevima održivog razvoja.

Članovi tima koji su predstavljali Case Study Club na RO/CA takmičenju 2021

Ovim putem se zahvaljujemo medijima na tome što su objavili uspeh naših članova i na taj način podržali naš rad.  Takođe, vest je među prvima objavljena i na sajtu Fakulteta organizacionih nauka, a sve navedene vesti možete videti u linkovima navedenim ispod.

Objava Nove ekonomije je dostupna ovde:

02.11.2021.

Objava Industrije je dostupna ovde:

Vest objavljena 12.11.2021.