TV Studentski grad: Gostovanje | Tamara Tošović i Bogdan Radenković o takmičenju PRilika 2017

Naše kolege su, još jednom, imale priliku da, gostujući u emisiji „Aktuelno“ Radio-televizije Studentski grad, široj javnosti predstave uspehe Case Study Club-a. Tadašnja potpredsednica za projekte Case Study Club-a Tamara Tošović i član potpredsedništva za marketing i PR Bogdan Radenković, predstavili su uspehe tima koji je osvojio prvo mesto na lokalnom takmičenju održanom u Budimpešti, na kom je ovaj tim odneo pobedu kao jedini tim iz inostranstva.

Tamara i Bogdan su takođe govorili i o uspehu tima koji je istog dana osvojio prvo mesto na nacionalnom takmičenju u rešavanju studije slučaja iz oblasti odnosa sa javnošću – PRilika 2017, u organizaciji Društva Srbije za odnose sa javnošću. Tokom intervjua su se potrudili da objasne kako teku pripreme za jedno takmičenje u rešavanju studije slučaja, kako izgleda samo takmičarsko iskustvo, a govorili su i o izazovima sa kojima su se susretali tokom vremena provedenom u klubu. Govorili su i o tome koliko je rad u klubu zahtevan, koliko treba biti uporan i disciplinovan i šta treba žrtvovati, ali i o svim drugim pozitivnim stranama članstva u menadžment konsalting klubu, kao i o značaju case metodologije.

Zahvaljujemo se RTVSG na prepoznatom uspehu naših članova i pruženoj prilici da podele svoje iskustvo, a u sledećem videu možete pogledati celo gostovanje: