Alo: High School Case Competition 2020 | Realizacija projekta

U subotu,12. decembra, na platformi Microsoft Teams, održano je finale projekta High School Case Competition 2020, u rešavanju poslovne studije slučaja namenjenog srednjoškolcima. Iza ovog projekta, u saradnji sa Fakultetom organozacionih nauka, stoji najbolja menadžment konsalting organizacija u regionu, Case Study Club.

Događaj je otvorio prof. dr Aleksandar Đoković, prodekan za nastavu Fakulteta organizacionih nauka, kao i Lazar Sević, predsednik takmičenja i podpredsednik za projekte organizacije Case Study Club. Takmičarima su dobrodošlicu poželeli i prof. dr Vesna Damnjanović, osnivač studentske organizacije Case Study Club, kao i Aleksandra Vučičević, predsednica izvršnog odbora i Nemanja Jevtović, predsednik upravnog odbora Case Study Club-a. Celokupno takmičenje je održano online. Na takmičenju je učestvovalo 318 srednjoškolaca iz cele Srbije. Takmičari su imali priliku da rešavaju realan poslovni problem, zadat od kompanije Jaffa Crvenka.

Projekat je trajao u periodu od 1. do 12. decembra, i svi učesnici su imali priliku da prisustvuju edukativnim radionicama i na taj način steknu znanja i veštine neophodne za rešavanje datog problema.
U samom finalu takmičenja, žiri su činili Andreja Srećković – brend menadžer u kompaniji Jaffa Crvenka, Mina Telesković – Junior Account Manager u FCB Afirma, Natalija Jovanović – Senior Content Manager u FCB Afirma, i prof. dr Vesna Damnjanović, profesor na Fakultetu organizacionih nauka i rukovodilac Centra za poslovne studije FON-a.

Prvo mesto na takmičenju je osvojio tim Gerentes, koji su činili Minja Krivokapić, učenica Požarevačke gimnazije, Anja Radenković, učenica Pete Ekonomske škole i Milena Stanković, učenica Prve kragujevačke gimnazije.

Ovim putem se zahvaljujemo dnevnom listu „Alo“ na prepoznatom značaju ovog projekta, kao i radu koji su članovi kluba uložili u organizaciju istog.

ALO objava dostupna je ovde:

Objavljeno 14.12.2020.