TV Kopernikus: Izveštavanje o BBICC-u 2019 | Nina Živković, Nina Barjaktarević i Nikola Tepić

Takmičenje Belgrade Business International Case Competition (BBICC) rangirano je u top 10 takmičenja ovog karaktera u svetu, a priliku da ga organizuje naš univerzitet dobio je na osnovu rezultata koje su studenti Beogradskog univerziteta ostvarili na svetskim takmičenjima.

Članica Case Study Club-a Nina Živković dala je intervju u kom je objasnila šta je BBICC i naznačila da je to idealna prilika da se napravi spoj između teorije i prakse i prilika da vide kako ovakvi problemi zaista izgledaju u realnom svetu. Naredni sagovornik bila je članica Case Study Club-a Nina Barjaktarević, koja se na ovom takmičenju prvi put pojavila ove godine i istakla je koliko misli da će joj značiti učešće na ovom takmičenju u budućnosti. Član Case Study Club-a Nikola Tepić zatim je istakao da nekada čak ni iscrpne pripreme nisu dovoljne zato što je u pitanju takva oblast gde konstantno postoji prostor za napredak.

Zahvaljujemo se televiziji „TV Kopernikus“ na reportaži i pruženoj prilici da Case Study Club dospe u medije zahvaljujući svojim inicijativama i uspesima. Reportažu možete pogledati u videu ispod: