Tajmlajn magazin: Izveštavanje o BBICC takmičenju | Izjava Dunje Paunović

Fakultet organizacionih nauka će od 15. do 21. aprila biti domaćin međunarodnog studentskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja. To će biti šesto po redu okupljanje studenata i mentora prestižnih svetskih univerziteta i biznis škola u Beogradu. Ekipa Tajmlajn magazina posetila je FON kako bi saznali više detalja o ovom zanimljivom takmičenju, kao i o tome šta nas očekuje ove godine.

BBICC je takmičenje koje je počelo kao ideja i vizija prof. dr Vesne Damnjanović davne 2013. godine, kada smo uspeli po prvi put da okupimo 12 ekipa sa internacionalnih univerziteta i to je onda vremenom menjalo oblike i raslo je, a danas, ove godine, po šesti put, okupljamo 20 internacionalnih univerziteta, koji će se takmičiti i dati svoja najbolja rešenja. Svake godine gledamo da rastemo i da se unapređujemo kako organizaciono, tako i u drugim aspektima, a ono što je dodatno doprinelo da organizujemo BBICC jesu uspesi naših takmičara na međunarodim takmičenjima, koji su članovi Case Study Club-a.
Rešavanje poslovne studije slučaja je izuzetno važno za studente zato što kroz ova takmičenja oni dobijaju šansu da ono što su naučili na fakultetima primene u praksi, da nauče nešto novo, da se povežu sa kompanijama koje će dobiti neke nove uvide u njihove probleme od strane ljudi koji nisu svakodnevno povezani sa radom tih kompanija, tako da je to obostrana korist, kako za studente tako i za kompanije…“, samo su neke od reči su Dunje Paunović, članice PR i Marketing tima BBICC-a.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Tajmlajn magazinu na reportaži koju su obavili i na tome što su prepoznali značaj ovog takmičenja. Ostatak Dunjinog intervjua možete pogledati u sledećem videu: