RTS: Gostovanje | Kristina Rakulj, Nemanja Jevtović i prof. dr Vesna Damnjanović

Studenti Fakulteta organizacionih nauka i članovi Case Study Club-a: Nemanja Jevtović, tadašnji predsednik Case Study Club-a i Kristina Rakulj, kao i prof. dr Vesna Damnjanović, mentor i osnivač kluba, govorili su za „DnevnikRadio-televizije Srbije o nedavnim uspesima članova našeg kluba. Govorili su o uspеšnom ulasku u finale svetskog takmičenja u Kopenhagenu, kao i o uspehu iz Praga kada su se studentkinje FON-a plasirale u svetsko finale takmičenja koje će se održati tokom aprila u Londonu.

Nemanja Jevtović se takođe osvrnuo na to šta je zapravo ono najvažnije što ostaje na duže staze nakon jednog ovakvog rezultata, a to su, prema njegovim rečima, pre svega, prijateljstvo i kontakti, kao i mreža ljudi na koju se jednog dana možemo pozvati u biznis svetu, jer je uspeh, iako izuzetno značajan, samo trenutno stanje. Kako je prof. dr Vesna Damnjanović napomenula, kroz brojne studije slučaja koje studenti rešavaju postiže se to da svoja teoretska znanja oni mogu primeniti u praksi i na realnim problemima, što predstavlja veštine koje kompanije danas najviše vrednuju.

Zahvaljujemo se RTS-u na video reportaži koju možete pogledati klikom na link ispod i na tome što podržavaju naš rad i prepoznaju naš uspeh.

U sledećem video prilogu pogledajte ceo intervju:

                                                                                                                             Tim Case Study Club-a