Workshops 31 oktobra, 2020

Senior Kick Off Workshops Program 2020

Početak ove akademske godine odlučili smo da posvetimo našim aktivnim članovima koji su kroz niz internih radionica pod nazivom Senior Kick Off Workshops imali priliku da razvijaju i usavršavaju svoja do sada stečena znanja.

U period od 20.10.2020. do 28.10.2020. organizovana su predavanja alumni članova kluba, gde su kroz njihov  rad, iskustvo i praksu u različitim industrijama članovi mogli iznova da se upoznaju sa metodologijom rešavanja poslovne studije slučaja.

Kako bismo očuvali zdravstvenu bezbednost naših članova, kao i ispoštovali preporučene mere od strane nadležnih organa, ove radionice održali smo u online formatu putem Microsoft Teams platforme.

Task

Prva radionica održana je 20.10.2020. na temu Ananliza i predavač je bila Andrea Moskovljević. Andrea trenutno živi u Parizu gde završava master studije iz oblasti Data Science and Digital Marketing i paralelno radi za Spendesk, jedan od najbrže rastućih evropskih fin-tech startup-a, kao Customer Intelligence Analyst. Ona je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka 2018. godine, a tokom studija bila je član Case Study Club-a i predstavnik Univerziteta u Beogradu na pet svetskih takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja. Narednu radionicu održao je Stefan Ignjatović 21.10.2020. na temu Strategija. Stefan danas radi kao Account Manager u kompaniji Four Dots Digital Marketing Agency. Tokom studija je bio potpredsednik za mentorstvo i alumni, a danas je i sam jedan od najistaknutijih alumni članova Case Study Club-a, koji je učestvovao na brojnim regionalnim i svetskim takmičenjima.  Nakon toga, 26.10.2020.  održana je treća radionica na temu Impementacija koju je održao Lazar Đelić. Lazar danas živi u Pragu, gde je zaposlen kao Key Account Manager za Home Care u jednoj od najvećih svetskih korporacija - Unilever. On je 2016. godine bio predsednik Belgrade Business International Case Competition-a, čemu su prethodila mnogobrojna takmičenja na kojima je uspešno predstavljao naš klub, kao i Fakultet organizacionih nauka. I završna, četvrta radionica, održana je 28.10.2020. od strane Anđelije Đorđević na temu Efekti, čime smo uspešno zaokružili priču o rešavanju poslovne studije slučaja. Anđelija trenutno radi na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu kao saradnik u nastavi na predmetima Menadžment i Strateški menadžment. Ona je u toku svojih studija uspela da postigne neverovatne akademske rezultate, a u isto vreme predstavljala je klub na velikom broju takmičenja i bila je deo Izvršnog odbora 2018/19. kao potrpedsednica za mentorstvo i alumni.