Projektna takmičenja 3 marta, 2017

Lokalno takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja 2017. | Lafarge

U petak, 3. marta 2017. godine, na Fakultetu organizacionih nauka (FON) održano je lokalno takmičenje Case Study Club-a.

Na ovogodišnjem lokalnom takmičenju, poslovnu studiju slučaja je zadala kompanija Lafarge Srbija, vodeći snabdevač građevinske industrije Srbije i kompanija lider u proizvodnji cementa.

Želimo da se zahvalimo generalnom direktoru kompanije Lafarge, gospodinu Dimitriju Knjeginjiću, Radetu Bučevcu, direktoru za marketing i strategiju kompanije Lafarge, prof. dr Vesna Damnjanovic koja je još jednom stvorila mogućnost studentima Case Study Club-a FON-a da stiču nova znanja i iskustva, Emi Nešković i Nataša Vladisavljević na izvanrednoj organizaciji. Pored toga zahvaljujemo se ostalim članovima upravnog odbora kompanije Lafarge, koji su podelili svoje znanje i time pomogli takmičarima da se što bolje pripreme za rešavanje poslovne studije slučaja. Zahvaljujemo se i sponzoru ovogodišnjeg lokalnog takmičenja, kompaniji Vino Župa na obezbeđenom osveženju.

Task

Ovom prilikom čestitamo pobedničkim timovima: 1. mesto – Suzana Radojičić, Nemanja Milovanovic, Ivan Sardelic, Stefan Ivanović 2. mesto – Marko Damjanović, Miljan Mladenović, Nastasija Djurić Janković, Aleksandar Milojevic 3. mesto – Tamara Mitic, Bogdan Radenković, Nina Djelic, Marija Stanic Nagrada za najboljeg prezentera pripala je Nastasiji Đurić Janković, dok je drugi najbolji prezenter bio Nemanja Boskovic i treći, Ivan Sardelić. Takođe, čestitamo i svim ostalim timovima koji su svojim inovativnim rešenjima, pozitivnom energijom i željom za unapređenjem znanja i veština, doprineli uspešnoj realizaciji ovogodišnjeg lokalnog takmičenja Case Study Club-a.