Lokalna

Belgrade Case Study Week | 2022

Predstavljamo vam partnere ovogodišnjeg Belgrade Case Study Week-a koji su zadali studije slučaja za Pitch turnir, kao i pobednike samog turnira. Partneri su kroz zanimljive studije slučaja omogućili našim takmičarima da se upoznaju sa različitim industrijama i suoče sa raznim izazovima tokom takmičenja. Kratke studije slučaja za Pitch Turnire zadali su renomirani srpski start-upovi: Mily Technologies, Leanpay, wMenu, Joberty, FinSpot, NFTizer, SBG Akademija i Inclusio.

Prvo mestu za studiju slučaja koju je zadao Mily Technologies osvojila je Milica Radovančev, drugo mesto Dunja Šindić, a treće mesto Mia Nikolić.

Najbolje rešenje za studiju slučaja koju je zadao Leanpay dao je Vuk Stuparušić, drugo mesto osvojila je Aleksandra Saitović, a treće mesto Andrea Aksentijević.

Prvo mestu za studiju slučaja koju je zadao wMenu osvojila je Nevena Saitović, drugo mesto Vojin Kostić, a treće mesto Lea Leković.

Za studiju slučaja koju je zadao Joberty, najbolje rešenje dala je Marija Jakšić, drugo mesto osvojio je Lazar Jovanović, a treće Andjela Mišić.

Najbolje rešenje za studiju slučaja koju je zadao FinSpot dao je Vladimir Marčak, drugo mesto osvojio je Uroš Cvetković, a treće mesto Miljana Lukić.

Za studiju slučaja koju je zadao NFTizer, najbolje rešenje dala je Jovana Lazarević, drugo mesto osvojila je Jovana Bastać, a treće Nikola Veselinović.

Prvo mestu za studiju slučaja koju je zadala SBG Akademija osvojila je Magdalena Vukelić, drugo mesto Jovana Atanasković, a treće mesto Nikola Radovanović.

Za studiju slučaja koju je zadao Inclsuio, najbolje rešenje dala je Ivana Jovanović, drugo mesto osvojila je Tanja Lazić, a treće Una Šević.

Zahvaljujemo se svim partnerima na pruženoj podršci projektu!

  • Članovi tima:

  • Glavni i drugi mentori:

  • Plasman:

  • Godina i mesto održavanja:

    2022.