Lokalna

Belgrade Case Study Week-Case turniri | 2021

U okviru ovogodišnjeg Case turnira, studije slučaja zadavli su start-upovi. Kroz zanimljive i izazovne studije slučaja, našim takmičarima je pružena prilika da se upoznaju sa različitim industrijama i njihovim osobenostima. Kratke studije slučaja za Pitch turnire zadali su renomirani srpski start-upovi: XClass, Dolcetti, Zadužbina ,,Petar Mandić”, VoiceToys, NaturaEco, MyFitWorld.

Prvo mesto za studiju slučaja zadatu od strane XClass start-upa osvojila je Ana Petrović, drugo mesto Isidora Marković, dok je treće mesto zauzela Miljanja Luković.

Za studiju slučaja koju je zadao Dollceti, prvo mesto osvojila je Aleksandra Krstajić, drugo mesto Teodora Križanić, a treće mesto Elena Milovanović.

Prvo mesto za najbolje rešenje za studiju slučaja koju je zadala Zadužbina ,,Petar Mandić” osvojio je Lazar Kirkov, drugo mesto Nikola Bunjević, a treće mesto Viktorija Barišić.

Najbolje rešenje za studiju slučaja koju je zadao VoiceToys dao je Aleksa Savić, na drugom mestu je Nevena Saitović, dok je treće mesto osvojio Sebastijan Vlatković.

Prvo mesto za studiju slučaja koju je zadala NaturaEco osvojio je Dušan Višnjić, drugo mesto Mia Brzaković, a treće mesto Sava Pavlović.

Za studiju slučaja koju je zadao MyFitWorld, najbolje rešenje je dao Miloš Mihajlija, drugo mesto zauzela je Anja Nikolić, a treće Milica Drača.

Zahvaljujemo se svim partnerima na pruženoj podršci projektu, i čestitamo svim takmičarima na postignutom uspehu.

  • Članovi tima:

  • Glavni i drugi mentori:

  • Plasman:

  • Godina i mesto održavanja:

    2021.