Nivoi članstva

Case Study Club je najveća studentska menadžment konsalting organizacija u Jugoistočnoj Evropi koja predstavlja zvaničnu reprezentaciju Univerziteta u Beogradu na svetskim takmičenjima u rešavanju studija slučaja i koja prepoznaje mlade lidere, povezuje ih i razvija tako da međusobno stiču multidisciplinarna praktična znanja koja će kasnije primeniti na tržištu rada. Članovi Case Study Club-a stalno unapređuju svoja znanja i veštine kroz projekte i takmičenja koji pružaju bolji uvid u rešavanje problema iz prakse koristeći Case Study metodologiju.

U Case Study Club-u definisane su profesionalne pozicije: Junior Consultant, Senior Junior Consultant, Head of Consulting Practice, Junior Business Development Specialist, Senior Business Development Specialist, Junior Marketing Specialist, Senior Marketing Specialist, Head of Marketing, Junior HR Specialist, Senior HR Specialist, Head of HR.

Za Business Development, Marketing i HR profesionalne pozicije aplikacije su otvorenog tipa, dok je kod Consulting practice pozicija sistem „Invite only“ tipa.

DSC_9383

Nivo 1: Član

Ulaskom u Case Study Club, kandidat stiče status člana koji podrazumeva mogućnost učešća u svim aktivnostima Case Study Club-a. Sa ove pozicije član ima priliku da svojim angažmanom i kompetencijama pređe na poziciju Juniora kao i da učestvuje u organizaciji svih projekata Case Study Club-a.

DSC_9224

Nivo 2: Junior

Status Junior-a imaju svi članovi koji su pokazali određene afinitete ka nekom segmentu organizacije kao i adekvatno znanje u okviru istog. Članovi na ovim pozicijama sarađuju sa Seniorima ali i prikupljaju znanje koje ih može kvalifikovati za višu poziciju.

P1004699

Nivo 3: Senior

Status Senior-a imaju oni članovi koji su pokazali određenu ekspertizu na nekom polju i smatraju se kompetentim da obavljaju zadatke na višem nivou koji pored znanja zahtevaju i iskustvo. Svaki Senior odogvara Head-u iz istog tima ali ima priliku da se u budućnosti i sam nađe na toj poziciji.

P1004672

Nivo 4: Head

Pozicija Head-a je za razliku od ostalih, razervisana samo za jednog člana koji se po svom radu, angažmanu i znanju istakao u odnosu na ostale a ujedino poseduje i liderske veštine koje su ključne u vođenu velikog tima Senior i Junior članova.