RTS: Gostovanje | Nemanja Jevtović o praksi u Privrednoj komori Srbije

Posvećeni članovi Case Study Club-a su se često sa svetskih takmičenja vraćali sa mnogobrojnim medaljama i pohvalama. Nije novina da dobijaju pohvale za svoj trud, posvećenost, kao i za rad u timu. Nakon takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja u Portu, sa kojeg su se vratili sa bronzanom medaljom, našim takmičarima je ponuđena praksa u Privrednoj komori Srbije. Po rečima našeg člana, Nemanje Jevtovića, ova praksa je korisna, kako za državu, tako i za studente koji će na taj način implementirati svoje ideje u realnom sistemu.

Nemanja je gostovao u Dnevniku RTS-a, gde je govorio o tome koliko je praksa u Privrednoj komori Srbije korisna i značajna. „Studenti će konačno imati priliku da implementiraju svoje znanje u realnom sistemu i samim tim podignu svoju kompetenciju i pariraju svim vodećim univerzitetima protiv kojih se takmičimo, jer studenti na tim takmičenjima imaju praksu u renomiranim kompanijama”, rekao je Nemanja.

Zajedno sa Nemanjom, u Dnevniku je bila i Mirjana Kovačević iz Privredne komore Srbije, koja je govorila o razvoju Laboratorije za podršku biznisu u godini preduzetništva i godini modernizacije komorskog sistema Srbije PKS.

RTS objava je dostupna ovde:

Vest objavljena 05.11.2016.

RTS reportažu, na kojoj se zahvaljujemo, možete pogledati u sledećem videu:

Gostovanje Nemanje Jevtovića na Dnevniku RTS-a