Časopis Industrija: High School Case Competition 2019 | Organizovanje takmičenja za srednjoškolce

Case Study Club, u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka, organizovao je High School Case Competition 2019, takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, namenjeno srednjoškolcima. Takmičenje je održano u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka u periodu od 6. do 13. decembra.

Ove godine, High School Case Competition brojao je 48 timova trećeg i četvrtog razreda srednjih škola. Partner ovogodišnjeg takmičenja bila je kompanija „Zlatiborac„. Učesnici, podeljeni u timove, imali su priliku da rešavaju realan poslovni problem zadat od strane kompanije, prilagođen njihovom uzrastu i zasnovan na položaju u kojem se trenutno ta kompanija nalazi. Polufinalni program održan je 10. decembra pred stručnim žirijem, dok su timovi koji su prošli u finale svoje ideje prezentovali 13. decembra. Titulu pobednika odneo je tim pod nazivom „SkiVision“, čiji su članovi Mateja Radeljić, Viktor Stjepanović i Miloš Milošević, učenici Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“.

Ovim putem se zahvaljujemo časopisu „Industrija“ na tome što su prepoznali značaj ovog takmičenja i podelili informacije o istom.

Objava je dostupna ovde:

Vest objavljena 06.12.2019.

High School Case Competition 2019