RTS: Gostovanje | Anja Koprivica, Kristina Knežević i prof. dr Vesna Damnjanović o pobedi na svetskom takmičenju

Gosti emisije „Balkanskom ulicom” bili su šampioni sveta u rešavanju studije slučaja, Anja Koprivica i Kristina Knežević, koje čine jedan deo našeg pobedničkog tima, a zajedno sa njima i prof. dr Vesna Damnjanović.

Naši članovi govorili su o svojim životnim putevima i tome šta ih je izdvojilo da budu najbolji, šta je na tom putu bilo teško, koji trenuci sreće i tuge su im ostali upamćeni, kao i šta oni žele od života i kako vide svoju budućnost, a osvrnuli su se i na to kako izgleda mladost u Srbiji. U prilogu emisije su govorili i ostali svetski šampioni: Nemanja Jevtović, Stefan Ignjatović, Andrea Moskovljević, Branislav Bandić i Andreja Srećković.

Koji je to način, na koji roditelji treba da se ponašaju kada se detetov talenat uoči u ranoj fazi, u ime svih roditelja, govorila je Snežana Knežević, koja je otkrila i šta je to što nju, kao roditelja, posebno čini srećnom. Profesorka Vesna je, kroz svoju životnu priču i priču onih koje obučava, poslala mnoštvo motivacionih poruka. Ono što je posebno istakla i što se trudi da prenese na sve svoje učenike, jeste, prvenstveno, da budu dobri ljudi. Kao glavnu vodilju na putu do svog cilja istakla je želju da se omogući povezivanje Srbije sa stranim školama, kako bi naši studenti mogli više da putuju, a i da nam strani studenti gostuju u zemlji. Profesorka je otkrila i da je njen lični motiv da učini Srbiju boljim mestom.

Ovim putem se zahvaljujemo na pozivu za gostovanje u emisiji „Balkanskom ulicom”.

Objava je dostupna ovde:

Vest objavljena 23.05.2016.

Članovi Case Study Club-a na McGill Management International Case Competition-u