Uroš Travica

Član Upravnog odbora

Uroš Travica

Uroš Travica je dugogodišnji član Case Study Cluba, član Upravnog odbora i predsednik Izvršnog odbora za godinu 2018/19. Svoje angažovanje u Case Study Club-u započinje učešćem na projektu xCEEd Conference 2017, nakon čega su usledili brojni projekti i takmičenja u kojima je učestvovao, pa i ne čudi činjenica da je nakon samo godinu dana aktivnog članstva postao najmlađi predsednik Izvršnog odbora, nakon završene druge godine fakulteta.

Svojim mandatom ostavio je veliki trag u dosadašnjem razvoju kluba, uvođenjem brojnih projekata od kojih su najznačajniji DHL Consulting Interviews, MasterCard Advisors Event, World Minds kao i ponovim pokretanjem najvećeg takmičenja u rešavanju studija slučaja za srednjoškolce High School Case Competition.

U toku završne godine studija, postaje član Upravnog obora i svoju profesionalnu karijeru započinje u prestižnoj real Estate kompaniji. Ono što ga pokreće jesu promene, izazovi i tehnologija. Upravo ovi pokretači doveli su ga do trenutne pozicije Project Menadžera u finTech kompaniji Pannovate. Kao najveću vrednost Case Study Club-a izdvaja ljude i inspirativno okruženje. Smatra da rad sa profesorima mentorima, alumni članovima i kolegama, kao internacionalni karakter jesu ono što Case Study Club izdvaja u odnosu na druge organizacije.